Praeitą mėnesį ankstesnę dieną Kitą dieną Kitą mėnesį
Pagal metus Pagal mėnesį Pagal savaitę Šiandien Ieškoti Peršokti mėnesį

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/renginiai/domains/renginiaisiauliuose.lt/public_html/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1186
Įvaizdis - Jūsų moteriškumo atspindys.
Anna Bochan.png
Renginio pradžia: 17:30 val.  Ketvirtadienis, Balandis 27, 2017
Peržiūros : 319
Kontaktai 868391802, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

STILIAUS SEMINARAS SU ANNA BOCHAN!

Kaip sukurti moteriškos, sėkmingos ir laimingos moters įvaizdį aprangos pagalba?

Moterys turi šimtus būdų savo moteriškumui pabrėžti: elegantiška eisena, stilinga apranga, kvepalai, makiažas… Visos norime būti gražios, geidžiamos ir patrauklios nepriklausomai nuo amžiaus ir pareigų. Todėl net neabejok:

ĮVAIZDIS - TAVO MOTERIŠKUMO ATSPINDYS!

Šiandien neužtenka vien vilkėti suknelę, kad būtum moteriška. Ir yra vienas esminis dalykas: moteris turi ne tik atrodyti, bet tuo pačiu ir jaustis moteriška. Tačiau realybė tokia, kad dažna moteris jaučiasi savimi nepatenkinta...

Ar galima tai pakeisti?
Kas tai įtakoja?
Kaip nepapulti į nepasitenkinimo savimi spąstus?
Kaip prisipildyti savo esybes taurę moteriškąją energiją?
Kaip panaudoti moterišką energetiką, formuojant savo individualų įvaizdį?

Į šiuos ir daug kitų klausimų atsakymus gausite seminaro metu. Šis seminaras Annai Bochan gimė kartu su suvokimu, kad tik pati moteris geriausiai žino, kokia ji ir kokia norėtų būti, o stilisto darbas – padėti sudėlioti pliusus ir minusus, atrasti individualų stilių, pagal asmeninius charakterio bruožus ir dabartinį kontekstą.

Seminaro metu, Jūs išmoksite prisipildyti moteriška energetika ir suformuoti savo asmeninį, išskirtinai moterišką, įvaizdį.

Kiekviena moteris patraukli ir įdomi tuomet, kai kuria. Įvaizdžio kūryba formuoja ir padeda atrasti savyje vis ką nors naujo. Kiekviena per įvaizdį, gali atskleisti ir pabrėžti savo moteriškumą, tereikia atkreipti dėmesį į keletą dalykų.

Lektorė: Anna Bochan - įvaizdžio kūrėja, vizažistė, teatrinių kostiumų dailininkė, dirba TV projektuose, taip pat su individualiais klientais, “Bogomolov' Image School” stilistė, lektorė, turinti platų išsilavinimą, pradedant rusų filologija, biomedicina bei pratęsiant aprangos dizaino ir “Bogomolov’ Image School” įvaizdžio dizaino studijomis, praktika Londone, London Image School ir toliau tęsianti visapusišką tobulėjimą. Domisi rytų filosofija, ajurveda, sferiniu ir dvasiniu augimu, psichologija, filosofija.

 

Moteriškas stilius - tai paslaptinga galia, kurią įvaldyti gali kiekviena moteris, bet kuriame savo amžiaus tarpsnyje!

Seminaras vyks: Šiauliuose - balandžio 27 dieną,
17:30 - 20:00, ilniaus g. 173,
Studijoje: "MagiFix". (Įėjimas iš P.Višinskio g.)

Dalyvauk su drauge, nes bilietas dviems - 10% pigiau!
Bilietas dviems: po 18 € kiekvienai,
Bilietas vienam asmeniui: 20 €.
VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS! TODĖL REGISTRUOKIS DABAR!

REGISTRUOTIS

Renginys vyks: Vilniaus g. 173, studija MagiFix
Kaip sukurti moteriškos, sėkmingos ir laimingos moters įvaizdį aprangos pagalba?
Įvaizdžio kūrėja Anna Bochan #StylebyBochan balandžio 27 d. atvyksta į ŠIAULIUS! Nepraleisk galimybės išgirsti praktiškų ir profesionalių patarimų.
Vietų skaičius ribotas, tad rezervuok vietą dabar:
http://www.turtingamoteris.lt/seminarai/211_vaizdis-js-moterikumo-atspindys#.WPc_NYh96Un