Praeitą mėnesį ankstesnę dieną Kitą dieną Kitą mėnesį
Pagal metus Pagal mėnesį Pagal savaitę Šiandien Ieškoti Peršokti mėnesį

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/renginiai/domains/renginiaisiauliuose.lt/public_html/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1186
Kūrybinis rašymas su rašytoja S. Bernotaite
skelbimas S Bernotaite15209359411271.jpg
Renginio pradžia: 15:00 val.  Šeštadienis, Kovas 17, 2018
Peržiūros : 281
Kontaktai (8 425) 55 075

Kovo 17 d., šeštadienį, 15.00 val. Akmenės krašto muziejuje (K. Kasakausko g. 17, Akmenė) vyks renginys-užsiėmimas „Kūrybinis rašymas su Sandra Bernotaite: nuo dienoraščio iki romano“. Dalyvavimas nemokamas.

 

„Nei vienas autorius nepradėjo savo karjeros iškart nuo romano. Visi pradeda nuo rašymo sau, nuo uždaro, intymaus, dienoraštiško kalbėjimo su savimi. Pirmieji bandymai būna trumpi ir dažnai nesėkmingi. Tačiau jie svarbūs tuo, kad tai pradžia, nuo kurios augama didelės apimties kūrinio link. Kodėl reikia rašyti? Nuo ko pradėti? Kada pradėti? Kviečiame ateiti į kūrybinio rašymo užsiėmimą, atsakyti sau į keletą klausimų – ir pradėti rašyti“, – tokiais žodžiais S. Bernotaitė anonsuoja būsimą susitikimą Akmenėje.
Sandra Bernotaitė – rašytoja, publicistė ir mentorė, išleidusi tris prozos knygas ir kūrybinio rašymo studiją „Laisvojo rašymo elementai“. Jos tinklaraštis:
www.grafomanija.lt.

 

S. Bernotaitė yra kilusi iš Šiaulių. Vilniuje baigė aktorystės studijas (magistro diplomas). Dvylika metų gyveno Vilniuje, dešimt metų – Melburne, Australijoje. Šiuo metu gyvena Kaune. 2010 m. laimėjo Augustino Griciaus premiją už geriausią metų debiutą, išleido novelių rinkinį „Gaisras“ (Rašytojų sąjungos leidykla) ir du romanus („Katė, kurios reikėjo“, „Dioniso barzda“) bei knygą apie rašymą „Laisvojo rašymo elementai“. Naujausius rašytojos grožinius ir publicistinius tekstus galite rasti žurnale „Nemunas“ ir internetiniame portale „Pasaulio lietuvis“.

 

Tel. pasiteirauti: (8 425) 55 075.

 

 

 

Akmenės krašto muziejaus informacija

 

Renginys vyks: Akmenės krašto muziejuje (K. Kasakausko g. 17, Akmenė)